Overstapdienst

  • event17-06-2022
  • schedule08:00
  • timer1 minuut

Op zondag 26 juni is er een gezinsdienst. Deze start op 9.30 u in de Kruiskerk. Alle kinderen van groep 8 van de basisschool die deel uitmaken van onze gemeente ontvingen een uitnodiging. Zij verlaten deze zomer de basisschool voor de middelbareschool. Binnen de kerk nemen zij afscheid van de kindernevendienst. 

De jeugdkerk staat voor hen voortaan open. Wij willen als gemeente met hen deze mijpaal vieren. Met hun ouders en grootouders. 

Het thema van de overstapdienst is 'Avontuur'. Avonturen heb je in allerlei soorten en maten. De overgang naar de middelbare school en de jeugdkerk beloofd er ook een te worden. Allemaal nieuwe gezichten, een groot schoolgebouw met lange gangen, waar je kan verdwalen! En naast wie kom je te zitten in de klas met je zware boekentas?

Wij lezen deze zondagmorgen uit het evangelie van Lucas, hoofdstuk 2. Jozef en Maria zijn Jezus op de terugreis van Jeruzalem naar huis uit het oog verloren. Zij zijn hem kwijt en maken zich zorgen. Terecht? Hij is 12 jaar oud. Waar is hij? Waar hangt hij uit?

Wij zien je (u) graag in de overstapdienst! Op avontuur...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Om elkaar op de hoogte te blijven van alles wat speelt heeft onze kerk een nieuwsbrief.