Kinderspelevenement

  • event07-01-2023
  • schedule08:00
  • timer1 minuut
Kinderspelevenement

INDOOR KINDERSPELEVENEMENT 04-01-2023

De diaconie heeft op 04-01-2023 weer een grandioos spelinstuif voor peuter, kleuters en basisschoolkinderen georganiseerd in de Houtmoune.

Wat was het weer een succes en wat een grote opkomst. Er kwamen zo’n 197 kinderen klimmen, klauteren en springen op heel veel verschillende attributen zoals ballenbak, springkussens en grote stormbanen.

We waren verheugd dat er een ook  aantal Oekraïense kinderen aanwezig waren. Zij hadden een uitnodiging ontvangen vertaald in het Oekraïens. Het was een heel gezellige boel met veel aanwezige ouders en begeleiders.

Gelukkig waren er geen grote ongemakken op een cool pack op een voet na. De catering liep ook goed met o.a. koffie, thee, cake, knakworst broodjes, snoep, chips en ranja.

Zonder hulp van heel veel vrijwilligers hebben wij deze dag niet tot zo’n groot succes kunnen maken. HARTELIJK DANK daarvoor!!!

Speciaal alle jongelui die hebben geholpen met het opbouwen en afbreken van de grote en zware spelattributen, toezichthouders in de zaal, helpen bij de entree en de catering. Geweldig om te zienJ

Vele handen maken licht werk.Dank aan de sponsoring van een deel van de aankopen van de plaatselijke supermarkten PLUS en de POEISZ.

Het geld dat we uiteindelijk overhouden, willen we schenken aan Vluchtelingenkinderen in Griekenland en Nederland via Kerk in Actie. Op dit moment is het bedrag nog niet bekend omdat nog niet alle rekeningen zijn ontvangen.

Namens de diaconie

Jitty vd Til

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Om elkaar op de hoogte te blijven van alles wat speelt heeft onze kerk een nieuwsbrief.