Indoor Kinderspelevenement

  • event09-12-2022
  • schedule08:00
  • timer1 minuut

Indoor Kinderspelevenement 04-01-2023

Eindelijk, het kinderspelevenement komt er weer aan!!!

In 2019 is dit spelevenement voor het laatst georganiseerd. Daarna gooide corona ‘roet in het eten’. Nu organiseert de diaconie in de kerstvakantie weer dit grandioze festijn. Lekker een middag springen, klimmen en klauteren.

Het wordt gehouden op woensdag 4 januari 2023 van 11.00-15.00 uur in de Houtmoune te Buitenpost. Het is leuk voor peuters, kleuters en kinderen van de basisschool.

De entree bedraagt €5,00.  De ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen, maar dienen wel aanwezig te blijven. In de zaal is extra toezicht door de organisatie. Eenieder die aan dit evenement meedoet, doet dit op eigen risico. Koffie, thee, snoep en broodjes zijn te koop.

Het geld dat we aan het eind van de dag overhouden, willen we schenken aan Vluchtelingenkinderen in Griekenland en Nederland.  Dit is de landelijke kerstcollecte van Kerk in Actie.  Vluchtelingenkinderen in Griekenland (en inmiddels ook in Nederland) maken mee wat geen enkel kind zou mogen meemaken, omdat ze nergens in Europa welkom zijn! Deze kwetsbare kinderen verdienen extra aandacht en steun. Zie voor verdere informatie: https://kerkinactie.protestantsekerk.nl/collecterooster/collecte-kerk-in-actie-2022-kinderen-in-de-knel-kerst/

Dus zet het in de agenda. Vraag de buurkinderen, neefjes en nichtjes, vriendjes en vriendinnen mee! Wij vinden het gezellig als je komt….

Vindt je/ u het leuk om mee te helpen deze dag?  Of heb je nog uren nodig voor je maatschappelijke stage op school? Geef je dan op!!

Hulp is zeer welkom, bijvoorbeeld toezicht houden in de zaal, verkoop van broodjes, opbouwen/afbreken van de speeltoestellen.

Wij horen graag van u/jou.

Groeten van de diaconie.

 

Opgave kan bij de leden van de diaconie

Mail: diaconie@pknbuitenpost.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Om elkaar op de hoogte te blijven van alles wat speelt heeft onze kerk een nieuwsbrief.