PKN BUITENPOST

Agenda

Zie ook Activiteiten

zo. 22 juli: Haersmahiem: Zondagavondzang (aanvang: 19.00 uur)


vr. 27 juli: Kruiskerk: Start Kunst in de kerk (aanvang: 19.00 uur)

lees meer


do. 6 sept. : Schakel: Informatieavond Werkgroep Gebouwen voor 65+ gemeenteleden (aanvang: 20.00 uur)

Gemeenteleden in de leeftijdscategorie van 65 jaar en ouder worden uitgenodigd voor deze avond/

De jeugdkerk

De Jeugdkerk is een kerkdienst voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar. De Jeugdkerk wordt ongeveer één keer in de drie weken gehouden op zondagmorgen in de Aanloop (dat is in de Schakel bij de Kruiskerk) van 9.30 uur tot 10.30 uur.

De data worden vermeld in de Samenklank. Er is een groep van 12-14 jaar en een groep van 15+. Deze dienst wordt speciaal voor de jeugd georganiseerd met een groep enthousiaste jeugdkerkleiders, maar wordt ook dóór de jeugd georganiseerd (muziekkeuze, thema, activiteiten, invulling, enz.)

Er zijn gemiddeld zo’n twintig jongeren aanwezig. Naast een kerkdienst voor jongeren, worden er ook regelmatig andere activiteiten georganiseerd door de leden van de jeugdkerk, zoals barbecuen, wandklimmen, paasontbijt en kerstviering.

Lijkt het je leuk? Kom dan gewoon een keertje langs en neem gerust je vrienden of vriendinnen mee!


Jeugdkerk plus

Er is een nieuwe activiteit voor jongeren tussen de 17 en 25 jaar gestart onder de naam Jeugdkerk Plus. De eerste ontmoeting was in september 2012 aan de Voorstraat 17. Er werd gesproken over geloven in God en over de kerk. Hoe en wat ervaar je van God? Wat vertelt het verhaal van de schepping over God? Het waren enkele vragen die de groep bezig houden. Onder het eten werd er geanimeerd over gesproken.

 
Total visitors: 66,643
Visitors today: 8
Visitors yesterday: 24
Currently online: 2
Total page views: 411,922
Page views of this page: 2,968
counter   Statistics