PKN BUITENPOST

Activiteiten

Als u kennis hebt van een bepaalde activiteit waarvan u vindt dat daarvan melding moet worden gemaakt, dan kunt u dat hier aangeven.

Spelevenement in sporthal 2020

De kinderen vermaakten zich uitstekend op het kinderspelevenement in de sporthal, zoals blijkt uit onderstaande foto's.  De diakenen hadden gezorgd voor toezichthouders en werden ook bij de verkoop van frisdrank, koffie, thee en broodjes geholpen door enkele jongeren.
Musical Ester krijgt vervolg in 2020

Nieuwe musical voor en door dorp Buitenpost

In navolging van de succesvolle musical Ester, die begin 2017 volle zalen trok, wordt op 27, 28 en 29 maart en 3, 4 en 5 april 2020 in Buitenpost de musical Mozes opgevoerd. Ook deze musical is weer voor en door het dorp Buitenpost. Meer informatie is t.z.t. te vinden op www.musicalbuitenpost.nl.

Meer nieuws ook in een pdf-document.

Creatieve middagen in Schakel

Sinds kort wordt er elk 1ste en 3de donderdag van de maand een creatieve middag georganiseerd in de Schakel. Over belangstelling hebben de initiatiefnemers, kosteres Wiepie Renkema, Ria Tack en Joke de Vries niet te klagen. Enkele tientallen creatievelingen houden zich op de donderdagmiddag bezig met houtsnijwerk, zeepsteen, quilten, boetseren, vilten, creaties uit de natuur enz. Voor een kleine vergoeding wordt voor koffie of thee gezorgd. De middagen beginnen om half twee. Een geslaagd initiatief vanuit de kerk!

Elke woensdag koffie drinken in Schakel

Elke woensdagmorgen komt een aantal leden van de Protestantse Gemeente van Buitenpost koffie drinken in gebouw De Schakel achter de Kruiskerk. In de afgelopen jaren bleek dit initiatief van kosteres Wiepe Renkema een schot in de roos.  Dertig of vaak meer gemeenteleden komen elke woensdagmorgen naar De Schakel om onder het drinken van een kopje koffie ervaringen uit te wisselen. "Vooral het omzien naar elkaar is belangrijk", zegt Gepke Koning die assistentie verleent bij het organiseren van deze koffieochtenden. Op tafel staan busjes waarin de koffiedrinkers een vrijwillige bijdrage kunnen deponeren. Jong en oud zijn welkom. Ter gelegenheid van het negenjarig jubileum werd er op woensdag 7 februari 2018 na het koffie drinken, een borreluurtje met hapjes en borrel en ten slotte een etentje georganiseerd.


 

Kunst in de kerk 2019
Hieronder een selectie van de kunstwerken die in het kader van "Kunst in de kerk" in de Kruiskerk tijdens de feestweek te zien waren.


Pagina: 
 
Total visitors: 107,133
Visitors today: 3
Visitors yesterday: 26
Currently online: 1
Total page views: 622,570
Page views of this page: 25,103
counter   Statistics